Caracteristici:

Detalii Companie:


Aici este un loc unde copiii găsesc o sală de așteptare luminoasă, sigură, prietenoasă, cu jucării pentru copii mici și mari, un scaun stomatologic special creat pentru copii, compus din personaje din desene animate, care formează un unit stomatologic spectaculos. Acest unit permite copiilor să se relaxeze în timp ce privesc la desenele animate difuzate de monitorul din dotare. Tot la noi se folosește pentru învingerea temerii de dentist, tehnica de inhalosedare, pentru anestezia fără durere (este buna chiar și pentru unii adulți mai „fricoşi”) şi pentru liniştirea copiilor hiperactivi. Doctorii noştri sunt aleşi astfel încât să fie simpatici şi profesionişti, sunt instruiţi să fie răbdători cu cei mici şi, de asemenea, poartă haine vesele, chiar şi mascuţele şi câmpurile sterile sunt special concepute pentru copii, fiind importate de la brand-uri mari şi cu tradiţie din Europa şi din SUA. Cei mici care ne vizitează primesc după consult şi cadouri + diplome speciale de eroi ai zilei !



Cabinetul pentru copii poarta numele de „Cabinetul Peştişor”, conform temei de design interior special aleasă, cu tapet şi culori care conduc la liniştirea celor mici. Pentru adolescenţi şi adulţi avem „Cabinetul Rock & Roll”, având tema de design specifică preocupărilor adolescenţilor de astăzi, el fiind situat la parterul clădirii şi având în dotare un unit de ultimă generaţie, precum şi toate dotările necesare pentru chirurgie şi implantologie.

Cabinetele pe care le găsiţi la noi în clinică sunt dotate cu tot ce este mai nou, modern şi util, conform normelor europene în vigoare, după cum puteţi vedea în fotografiile de pe site-ul nostru.

Sălile de aşteptare pentru adulţi şi pentru copii sunt la etaje diferite, precum şi cabinetele. Astfel, am asigurat un circuit care oferă un confort deosebit pentru clienţii noştri, prin împărţirea pe segmente de vârste şi de preocupări. Pentru clienţii cu probleme locomotorii avem ascensor, precum şi rampă la intrarea în clădire, conform normelor în vigoare. Sperăm că prin deschiderea clinicii din povestea noastră romanţată, am reuşit să ridicam standardele pentru clinicile premium din România şi din Europa de Est, la alt nivel, care să satisfacă şi părinţii, dar şi copiii pretenţioşi, care caută ceva mai bun. Ş-am încălecat pe măsea necariată şi v-am spus o poveste adevărată!



Vă aşteptăm cu drag la noi să ne cunoaşteţi.

Echipa Kopfzeit

Raporteaza
ID Companie: 2646

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: