Caracteristici:

Detalii Companie:


     În conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului României privind unele măsuri în domeniul evaluării bunurilor (O.G. 24/2011, aprobată prin Legea nr. 99/2013), activitatea de evaluare poate fi desfășurată numai de către persoanele ce au calitatea de evaluator autorizat și care sunt înscrise în Tabloul Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România.

     Activitatea de evaluare se finalizeaza printr-un raport de evaluare, elaborat in urma unui proces complex pluridisciplinar prin care se atribuie un tip de valoare unor drepturi de proprietate. Acest proces realizat de experti evaluatori profesionisti are la baza informatiile relevante de pe piata in care se face transferul acestor drepturi de proprietate, prin respectarea Standardelor Internationale de Evaluare care sunt standarde profesionale si etice specifice.

     In Romania activitatea de evaluare este in prezent reglementata de UNEAR-Uniunea Nationala a Evaluatorilor din Romania din care face parte ANEVAR - Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania. Doar rapoartele de evaluare intocmite de experti evaluatori autorizati UNEAR pot fi luate in considerare potrivit prevederilor legale.

            Servicii oferite:

    -   evaluari bunuri imobile(case, terenuri , apartamente etc)
    -   evaluari bunuri mobile (masini , utilaje, echipamente, etc)
    -   evaluari spatii comerciale si industriale
    -   evaluari firme , intreprinderi
    -   evaluari active financiare
 
      Rapoartele de evaluare sunt realizate conform Standardelor Internationale de Evaluare si  Codului Deontologic al Profesiei deEvaluator adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania ANEVAR.
      Tarifele practicate sunt in  functie de complexitatea lucrarilor si se stabilesc dupa inspectia proprietatilor.

Raporteaza
ID Companie: 265

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: