Caracteristici:

Detalii Companie:


Vrei sa scapi de burta si de kilogramele in plus?

Vrei sa ajungi sa te poti uita in oglinda fara sa te mai invinovatesti? 

Vrei să inveti sa mananci sanatos, ca sa te poti mentine dupa ce slabesti?

Clinica de Nutriție Kilostop reunește, sub expertiza sa, 35 medici nutriționiști pregătiți să sprijine persoanele cu probleme de greutate în demersul lor de a slăbi sănătos și inteligent.

Echipa noastră determinată vă oferă consultații și pachete care țin cont de stilul dumneavoastră de viață, dar și de rezultatele obținute în urma realizării unui set complex și unic de investigatii și analize amănunțite. 

Nu doar profesionalismul și dedicarea față de domeniul în care ne-am implicat ne recomandă ca o alternativă serioasă în lupta împotriva kilogramelor în plus, dar și dotările speciale și serviciile unice pe care le oferim. 

Suntem singura clinică de nutriție din țară ce iți oferă consultații în două centre, într-o ambianță plăcută și luminoasă. Suntem orientați spre a încheia un parteneriat pe termen lung cu pacienții noștri, din dorința de a trata serios nevoile lor și de a obține rezultate menținute în timp.

Tocmai de aceea, pentru a veni în întâmpinarea necesităților și dorințelor dumneavoastră, vă propunem mai multe variante de tratament pentru ca dumneavoastră să reușiți să recâștigați din nou controlul asupra greutății și asupra stilului de a mânca.

Fiecare om este unic, iar pachetele și serviciile noastre personalizate sunt doar câteva dintre instrumentele pe care vi le punem la dispoziție pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune rezultate.

Vă dorim succes la slăbit inteligent!

Raporteaza
ID Companie: 2652

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: