Caracteristici:

Detalii Companie:


Magazinul Veloteca este unul dintre cele mai mari magazine multi-marcă de biciclete din România. Numai la noi puteti alege o bicicleta pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in showroom-ul: 'Iancului' 100.
In prezent, pe langa spatiile de expunere si vanzare de la parter si din curte, avem un spatiu generos si la etaj, unde se vand echipamente si accesorii: pantofi, imbracaminte, ciorapi, ochelari, manusi, cagule, caciuli. Ba chiar si suplimente nutritive. Din anul 2011 Veloteca a devenit oficial Merida Test Center, oferind biciclete de top pentru ride-teste. Pe langa Merida, la Veloteca se pot testa si biciclete Cross, Corratec, Cannondale si Dahon.

Cu un total de aproximativ 15 marci de biciclete, accesorii si echipament, Veloteca poate oferi multitudinii de clienti produsele potrivite si preferate.

Atelierele de intretinere si reparatii va asteapta zilnic cu incepere de la orele pranzului, dar recomandam foarte serios sa luati in calcul programarea in avans. Curtea, terasa si sala de prezentari ne permit sa organizam intalniri periodice, expozitii, petreceri si orice alte forme de socializare reala, caci nu ne dorim sa traim doar pe Internet…

Va astepam cu drag!

Raporteaza
ID Companie: 2661

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: