Caracteristici:

Detalii Companie:


Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, este o destinatie pentru fiecare, de la copii si nepotei, pana la adolescenti, parinti, bunici si strabunici.

Specializarile medicilor nostri in ortodontie, implantologie, profilaxie dentara, endodontie, parodontologie, anestezie, chirurgie dentara, pedodontie sau estetica faciala, ne permit sa ne ocupam de orice patologie sau malformatie a cavitatii orale. In acest fel, impreuna, reusim sa gasim cele mai bune solutii pentru o estetica dentara impecabila.

Pretul tratamentelor oglindesc priceperea cu care medicii nostri dentisti va ofera garantia unor rezultate impecabile. In plus, copiii si adolescentii beneficiaza nu doar de tratamente specializate de pedodontie, ci si de o tarifare redusa.

Organizati "ca la carte", Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, pune la dispozitia fiecarui pacient, un ambient sigur, in conformitate cu normele igienico-sanitare.

Tratamentele dentare de la Cris Smile, reprezinta cea mai buna alternativa pentru ameliorarea functionalitatii danturii si pentru infrumusetarea zambetului!

Raporteaza
ID Companie: 2680

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: