Caracteristici:

Detalii Companie:


Noblesse Interiors reprezinta un concept unic in lumea designului de interior, un mix al celor mai frumoase colectii de mobilier, decoratiuni, placari, corpuri de iluminat si textile, alaturi de servicii complete de design interior si implementarea proiectelor la cheie. Specializati in proiecte rezidentiale, HoReCa, office si spatii publice, designerii nostri sunt, dincolo de profesionisti, creatorii unei ambiante unice care reflecta povestea fiecarui beneficiar sau brand in parte.

 

Mai aproape de oameni, interioarele Noblesse Interiors reprezinta cadrul ideal pentru cele mai frumoase momente din viata.

 

“Detinem din 2015 cel mai frumos showroom din Europa de Sud-Est unde, alaturi de mobilier si decoratiuni clasice si moderne, se gasesc lucrari de arta si piese de anticariat pentru interioare unice, pline de valoare. In ultimii ani, compania noastra s-a extins la nivel international si continuam aceasta evolutie prin fidelizarea clientilor si castigarea unor piete noi. Intelegem dorintele clientilor nostri carora le oferim astazi, drept multumire pentru increderea acordata de-a lungul anilor, produse si servicii complete pentru proiectele lor de suflet, dar si numeroase alte beneficii prin care asiguram o valoare imbogatita stilului lor de viata”. Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

 

Oferim SOLUTII COMPLETE pentru amenajari interioare:
Comercializarea de produse si solutii complete pentru proiecte de design interior: placari, sanitare, bai, bucatarii, mobilier, perdele, tapet, iluminat si decoratiuni
Deplasare pentru masuratori si vizionarea spatiului
Realizare de proiecte tehnice de bucatarii, dressing-uri, in functie de spatiu
Realizare de proiecte de design interior 2D si 3D pentru orice tip de spatiu (rezidential, HoReCa, office si spatii publice)
Consultanta in design interior
Confectionare si montaj de perdele si sisteme pentru ferestre
Servicii de montaj si transport la domiciliu

Raporteaza
ID Companie: 2701

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: