Caracteristici:

Detalii Companie:


Avarca Store va ofera cele mai noi modele de sandalute, de la cei mai buni furnizori locali, pentru ca tu sa te bucuri de confort. Suntem UNICI importatori ai MIBO Cosits Menorca, membri Avarca Consell, cei care certifica autenticitatea si calitatea sandalutelor Avarca, Importatori ai brandurilor RIUDAVETS (cei mai vechi producatori), POP si ORTUNO.

AVARCA - sandalute lucrate manual de mesteri artizani din Menorca (Spania), imbinand traditia cu modernul. Create acum peste 80 ani, reinventate de la an la an, un singur lucru ramanand neschimbat...folosirea celor mai de calitate materiale, pentru a oferi maximum de confort.

Va invitam sa fiti parte din Universul Avarca si impreuna sa continuam povestea! 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda, plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate!!!

Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati telefonic sau prin mesaj privat.

Expedierea se face prin curier iar costurile sunt suportate de catre cumparator, returnarea banilor in cont urmand a fi efectuata conform legii in termen de maxim 14 de zile de la primirea coletului.

Raporteaza
ID Companie: 2738

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: