Caracteristici:

Detalii Companie:


        Cu experienta a peste 10 ani de activitate si cu grija permanenta pentru exigentele clientilor, ramanem fideli unor principii bazate pe profesionalism, incredere si succes reciproc. Avand o experienta foarte bogata prin comercializarea si servisarea a peste 4000 de echipamente electronice, firma noastra si-a crescut tehnicienii pentru service pe care i-a invatat sa respecte clientul servindu-l corect si cu o promptitudine maxima. Am distribuit case de marcat ( AMEF ) si cantare electronice importate de distribuitori autorizati din Bucuresti: DANUBIUS EXIM , GIP TRONIC, REL COMPUTER, SC PARTNER CORPORATION, SC SWS INTERNATIONAL, SELIROM, , VALMED, DECIMA INVEST , MICROSIF si din Cluj respectiv cu ALT CASH IMPEX .


        AMEF distribuite de SC FISCAL SERVICE SRL echipeaza magazine, farmacii, restaurante, hoteluri, benzinarii s.a., lucrand independent sau cuplate la programe de gestiune. Dispunem de o baza aproape completa de piese de schimb si de consumabile astfel ca timpul de finalizare a interventiilor este cel mai scurt posibil, mult sub cel stipulat in contractele de service incheiate cu utilizatorii de AMEF.

       O alta ramura a activitatii societatii SC FISCAL SERVICE SRL o reprezinta gama completa de stampile de inalta calitate marca COLOP, fabricate in Austria. Linia de stampile COLOP corespunde oricarei arii de activitate: de la birouri, cabinete medicale si companii mici, pana la banci si companii multinationale.

       In paralel, societatea noastra comercializeaza o gama larga de echipamente de lucru, protectia muncii si P.S.I.. Produsele provin din Comunitatea Europeana avand marcaj CE si producatorii lor sunt Certificati cu un sistem de management al Asigurarii Calitatii conform standardului ISO 9001:2001.

 

                       Servicii Fiscal Service Srl

  •     Consultanta pentru alegerea unei solutii optime de dotare cu AMEF;
  •     Intocmirea documentatiei necesare obtinerii numarului din registrul de numere fiscale si pe cea care urmeazafiscalizarii AMEF.
  •     Instruirea personalului firmelor utilizatoare pentru folosirea AMEF sau a aplicatiilor de gestiune;
  •     Consilierea conducerii firmelor pentru imbunatatirea activitatii si cresterii profitului prin dotarea cu solutii complete.
  •     Executam stampile de toate dimensiunile
  •     Consilierea in alegerea echipamentelor de protectia muncii si PSI necesare desfasurarii activitatii in conditii maxime de siguranta

Raporteaza
ID Companie: 274

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


     Oferim servicii tipografice si ne străduim să facem totul mai ușor pentru clienții noștri. Indiferent că sunteți persoane fizice autorizate, freelanceri, întreprinderi mici sau mari, vă putem oferi servicii tipografice de cea mai bună calitate, la prețuri foarte atractive. Fie că aveți nevoie de carți de vizită, fluturași sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afișe, coli cu antet, invitații, felicitări, coperți de CD sau DVD, broșuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer, aici le găsiti pe toate.

         Ce oferim?

    -  Legatorie, brosare, mape

    -  Flyere, brosuri, pliante

    -  Tipizate personalizate autocopiative

    -  Print, scan, copy

     Colectivul nostru profesionist și utilajele noastre performante fac ca serviciile noastre să fie o soluție la nevoile specifice fiecărui client.

Raporteaza
ID Companie: 274

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: