Caracteristici:

Detalii Companie:


            Titan Machinery Romania  face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care furnizeaza o mare varietate de echipamente agricole, echipamente de constructii si produse de consum. Grupul detine 110 de dealeri Nord-Americani, localizati in Colorado, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin si Wyoming, carora ne alaturam si noi, prin cele sase reprezentante de la Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Oradea, Roman, Timisoara.

          Grupul Titan Machinery este furnizor al Case IH si Case Construction, produse pe care si noi le distribuim in Romania, cat si New Holland si New Holland Construction pe piata din SUA. Gama variata de echipamente pe care o distribuim este menita sa raspunda oricarui tip de client, chiar si celor specializati pe cele mai restranse nise din domeniul agricol.

         Titan Machinery se distinge prin furnizarea de echipamente de talie mondiala, secondate de cel mai inalt nivel de service si piese de schimb. Suntem extrem de implicati in procesul constructiei si intretinerii utilajelor, aspecte care cresc nivelul de incredere a clientilor, data de performanta necesara in lucrarile agricole din prezent.

 

          CASE IH AGRICULTURE

    -  Tractoare

    -  Combine

    -  Prese de balotat

    -  Utilaje de pregatit solul

    -  Utilaje de semanat

    -  Utilaje protectie culturi

    -  Accesorii

 

          CASE CONSTRUCTION

    -  Buldoexcavatoare

    -  Miniincarcatoare

    -  Incarcatoare frontale

    -  Incarcatoare telescopice

    -  Miniexcavatoare

    -  Excavatoare pe roti

    -  Excavatoare pe senile

    -  Buldozere

    -  Accesorii

 

       Relatia noastra cu clientii se fundamenteaza pe o baza legala prin intermediul contractelor ce au ca scop economisirea resurselor, aspect ce aduce cu sine reducerea costurilor de intretinere si potentarea productivitatii. Prin intermediul atelierelor mobile de service putem asigura intervenții rapide în orice locație din țara.
 
                                                              Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul nostru 

Raporteaza
ID Companie: 275

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: