Caracteristici:

Detalii Companie:


Agentiile Eurolines sunt un canal de distributie atat pentru produse proprii create de touroperatorul nostru - NOVA TRAVEL, cat si pentru ofertele partenerilor externi si interni.
Avantajul tau este clar: poti gasi aproape de casa, in toate orasele principale din tara, ofertele tuturor marilor tour operatori, la acelasi raport calitate/pret.

Fara efort, rapid si comod!
Daca timpul nu iti permite deplasarea intr-o agentie, da un telefon sau sa trimite un e-mail catre consultantii nostri si veiprimi oferta dorita in cel mai scurt timp!

Destinatii externe
Indiferent ca e vorba de sejururi, circuite, city break-uri, cazari individuale, excursii tematice (rafting, vizite in parcuri de distractii, expeditii in desert, safari etc.) noi te sfatuim si iti oferim variante dintre care poti alege.

Destinatii interne
Avem un potential turistic urias si de aceea am pregatit oferte care sa te determine sa descoperi Romania. Promovam atat turismul rural cat si cel cultural, litoralul Marii Negre, statiunile montane, Bucovina, nordul Moldovei, Oltenia istorica, Transilvania, Delta Dunarii - pentru a enumera doar cateva dintre regiunile care asteapta sa fie descoperite.

O agentie cu traditie in peisajul turistic Romanesc
Povestea incepe in anul 1990 - anul infiintarii NOVA Turism, prima agentie de turism particulara din peisajul autohton. Contemporana cu primii ani in care Romania a cunoscut o dezvoltare rapida in domeniul asistentei turistice , NOVA a reusit sa ajunga , dupa primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca leader de piata fiind activa in urmatoarele directii:
INCOMING
OUTGOING
TICKETING
TURISM INTERN
TURISM de AFACERI

In anul 2004 s-au intersectat doua drumuri : NOVA Turism si grupul EUROLINES. Eurolines aflandu-se in etapa de extindere si consolidare a activitatii turistice isi cauta o identitate separata pentru produsele de travel si a decis achizitionarea in proportie de 100% a agentiei NOVA Turism.
Integrata intr-o noua forma de organizare NOVA si-a croit drum in reteaua de distributie Eurolines reusind sa asigure suportul logistic pentru vanzarea produselor specifice. Paralel s-a investit in activitatea de Incoming si s-a dezvoltat si componenta de Corporate Travel.
Dupa o prima etapa s-a trecut la etapa de tehnologizare a activitatii , NOVA asigurand suportul de specialitate in dezvoltarea sistemului de gestiune si rezervari EuroSite.
Pentru a raspunde cerintelor unei piete care incepe sa ajunga la maturitate s-a decis repozitionarea NOVA in cadrul activitatii grupului Eurolines si astfel s-a creat o personalitate juridica de sine statatoare NOVA TRAVEL avand o identitate si imagine noua adaptata cerintelor secolului 21.
Din aprilie 2008 echipa tanara - dar experimentata desfasoara activitati de touroperare si consultanta turistica asigurand servicii pentru un numar de peste 30.000 turisti/an. Avand un considerabil portofoliu de clienti si parteneri NOVA Travel este garantul serviciilor de calitate. Strategia pe termen lung urmareste pozitionarea societatii printre primii 10 operatori in urmatorii 5 ani.

1990-2017, de 27 ani pe piata turistica Romanesca si Internationala.

Raporteaza
ID Companie: 2752

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: