Caracteristici:

Detalii Companie:


Compania DORMAG AUTO CONSULT SRL este specializata in reparatii auto asigurate, in principal, automobilelor marca BMW, dar si altor tipuri de autovehicule.

In cadrul activitatii noastre comerciale oferim clientilor servicii eficiente, efectuate in timp util si la un inalt standard de calitate. Inca de la infiintare, compania subscrisa a urmarit rezolvarea cu profesionalism a tuturor problemelor clientilor, castigand astfel increderea si aprecierea acestora.

Din cursul anului 1998, de la data constituirii companiei subscrise, am folosit, in mod legitim, numele comercial DORMAG AUTO CONSULT SRL pentru desfasurarea activitatii noastre si pentru a ne identifica in mediul de afaceri. Astfel, consumatorii multumiti au ajuns sa asocieze numele companiei noastre cu servicii de calitate, oferite la standarde inalte ce raspund cerintelor unui public exigent.

Venim in intimpinarea dumneavoastra cu o gama completa de servicii auto, oferite de firma  noastra din anul 1998.

Acest timp este unul indelungat, este un timp in care am crescut, construind de la baza o afacere ce a dobandit stabilitate si recunoastere constanta in timp.

Va oferim servicii de inalt profesionalism efectuate de oameni pasionati, pregatiti in domeniul auto, gata oricand sa rezolve problemele masinii dumneavoastra. Acest domeniu este intr-o continua dinamica, fiind marcat de o dezvoltare constanta a tehnologiei si necesitand adaptare continua.

Efectuam operatiuni de service auto de la cele mai uzuale pana la cele mai complexe, de inalta tehnica si documentare cum ar fi: codare module, resoftare, diagnoze computerizare, revizii tehnice,  reparatii motoare, distributii, geometrie directie, service roti etc.

In scopul desfasurarii activitatii detinem autorizatiile necesare atat de la RAR cat si certificate de specilitate recunoscute tehnicienilor nostri de organismele de certificare competente.

Urmarim sa  indeplinim cerintelor clientilor nostri oferindu-le cu maxima seriozitate cele mai bune solutii.

Dorim imbunatatirea continua a performantelor si a calitatii serviciilor oferite, tinand cont de observatiile si recomandarile facute de catre dumneavoastra, clientul nostru.

Raporteaza
ID Companie: 2756

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: