Caracteristici:

Detalii Companie:


Lucram de mai bine de zece ani cu determinare la proiectele dumneavoastra, combinand totodata sarmul, autenticitatea si functionalitatea. Cu ajutorul designerilor nostri ne straduim sa realizam interioare ce reflecta dorintele, nevoile si personalitatea dumneavoastra, intr-un efort continuu de a valorifica la maxim spatiul existent.

Posibilitatea de a realiza interioare pe comanda, ne acorda o libertate aproape absoluta pentru crearea unor piese unicate.

Materialele cu care lucram sunt de cea mai inalta calitate: de la lemn masiv pana la placaj in trei straturi. Sunt produse ecologice, calde la atingere si naturale, lucrate manual ( lemnul natural este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai placute si benefice materiale la atingere).

Proiectele noastre au fost apreciate de catre cei mai exigenti clienti. Lucram cu instalatori care trateaza fiecare proiect cu seriozitate si profesionalism.

Showroomul nostru de pe bulevardul Dacia se intinde pe o suprafata de circa 200 de mp si este amenajat exclusiv de catre noi, ilustrandu-ne stilul. Prin fiecare camera prin care veti pasi, veti putea admira obiecte de mobilier, finisaje deosebite, alaturi de accesorii destinate exclusiv casei si obiecte de decoratiuni interioare.

Raporteaza
ID Companie: 2794

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: