Caracteristici:

Detalii Companie:


Biroul de arhitectura si design interior Studio Insign ofera servicii de cel mai inalt nivel in domeniul amenajarilor interioare. 
Arhitectii si designerii care fac parte din echipa Studio Insign realizeaza proiecte 3D profesioniste, proiecte de arhitectura, ofera servicii de design interior si de branding prin crearea unei identitatii vizuale si reflectarea acesteia in proiectul de amenajare interioara, realizeaza proiecte la cheie si design de produs. 
Reunind designeri talentati romani, cu referinte remarcabile in tara si in strainatate, Studio Insign este specializat in realizarea si implementarea cu success a proiectelor din cele mai diversificate, indiferent de provocarea lansata, fie ca este vorba de apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, spatii publice. Studio Insign se bucura de parteneriate cu producatori de mobilier, accesorii, placari si textile de talie mondiala si studiori de prestigiu din Italia, Spania sau Franta, astfel incat proiectele realizate se ridica la cele mai inalte standarde. 

Raporteaza
ID Companie: 2797

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: