Caracteristici:

Detalii Companie:


Daca aveti nevoie de ajutor, noi suntem solutia !!! SC SEDIDAN SRL ofera servicii de curatenie in locuinte, birouri sau dupa constructor. Lucrand cu oameni care au experienta in domeniu, va oferim posibilitatea de a avea in cel mai scurt timp o locuinta curata si cu costuri reduse. 

Infiintata in anul 2014, este o firma noua pe aceasta piata care se bucura de colaborari cu alte firme importante din acest domeniu. Consecventa si seriozitatea ne-au ajutat sa ajungem una din firmele de referinta din domeniul constructiilor, dovada fiind colaborarile noastre. Activitatea principala : Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Suntem dispusi sa oferim solutii problemelor dumneavoastra ce pot aparea in timpul realizarii unei lucrari, de asemenea, sa putem sa va prezentam variante alternative pentru care puteti opta, tinand cont de raportul pret-calitate. Valorile de care noi tinem cont cel mai mult sunt: punctualitatea, calitatea si seriozitatea. Obiectivul nostru este cel de a asigura servicii de cea mai buna calitate si cel de a vedea clientii nostri multumiti. Sa avem clienti multumiti… aceasta este promovarea pe care ne-o dorim!!! Pentru sfarsit, va suntem recunoscatori daca ne dati oportunitatea de a lucra cu dumneavoastra.

Raporteaza
ID Companie: 2802

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Firma noasta ofera servicii profesionale pentru toate tipurile de constructii. Ceea ce ne deosebeste de alte firme este respectul pentru bunurile clientilor, precum si promptitudinea executarii lucrarilor. Dupa terminarea lucrarii casa dvs. nu va arata ca dupa un razboi.

Amenajari interioare
Amenajari exterioare
Lucrari beton
Zidarie

Raporteaza
ID Companie: 2802

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: