Caracteristici:

Detalii Companie:


Gcoconstruct este o societate comerciala infiintata in anul 2004, a carei activitate principala consta in proiectarea si construirea de obiective industriale si civile, in realizarea de hidroizolatii la terase de bloc si hale industriale. 
Personalul firmei noastre are un inalt nivel de calificare, ceea ce ne permite sa realizam, intr-un timp foarte scurt, lucrari de calitate, in conformitate cu normele metodologice prescrise in domeniul tehnic

Suntem o echipa serioasa care pune accent pe calitatea lucrarii.
Daca vrei sa te apuci ,sa iti renovezi locuinta suna ne si vom veni sa iti facem o evaluare a lucrarii: durata lucrarii si costul materialelor si a manoperei...

Orice lucrare de santier are nevoie de un transportator care sa elibereze terenul de resturile constructiei anterioare sau de pamantul de fundatie, noi va ajutam sa scapati de aceasta povara si va aducem totodata materialele de constructie de care aveti nevoie, acolo unde aveti nevoie si cand aveti nevoie de ele. 

Toate la preturi acceptabile, in functie de cerintele dumneavoastra.
Demolarile sunt lucrurile la care ne pricepem cel mai bine si vrem ca toti clientii nostri din Bucuresti sa se bucure de experienta noastra.

Raporteaza
ID Companie: 2807

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: