Caracteristici:

Detalii Companie:


        Clinica stomatologica Liz Dent este amplasata pe strada Elena Doamna, Nr. 1 (in spatele cladirii Casa Afacerilor din Roman), loc in care puteti beneficia de consultatii stomatologice pentru toate varstele la un nivel ridicat de profesionalism si seriozitate, intr-un ambinet placut si prietenos.

        In clinica noastra consideram ca profesionalismul poate fi oferit doar impreuna cu utilizarea unor materiale calitative, durabile iar noi nu admitem ca metodele de tratament stomatologic sa mai fie insotite de durere. Dispunem de o aparatura de ultima generatie si tehnici moderne de tratament oferite de medici competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala stomatologica ce colaboreaza la fiecare caz, modalitate prin care diagnosticul si etapele tratamentului sunt cele mai adecvate.

        La noi, fiecare pacient in parte beneficiaza de intreaga atentie, iar manopera stomatologica este insotita de anestezie astfel incat orice disconfort dat de durere este inlaturat. Sala noastra de asteptare spatioasa va intampina intr-o atmosfera placuta ce satisface toate exigentele. Noi ne respectam clientii, iar cabinetul nostru lucreaza doar cu programare, motiv pentru care timpul petrecut in sala de asteptare sa fie foarte redus, iar programarile noastre flexibile va ofera posibilitatea de a nu va modifica programul zilnic.

        Clinica noastra dispune de propria aparatura radiologica pentru a nu fi nevoie de deplasarea clientului in alt centru. In cadrul clinicii noastre va punem la dispozitie o parcare proprie spatioasa, monitorizata constant de un echipament de supraveghere video.

                            Noi va oferim lucruri calitative, durabile asa cum este si motto-ul nostru: "Un zambet pentru o viata!".

Program cabinet:
Luni-Vineri: 8:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 15:00

Raporteaza
ID Companie: 282

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: