Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, atelierul de creatie vestimentara INNOCENTI SPOSA redefineste frumusetea si eleganta, reprezentand locul in care moda este reinterpretata.

Creatiile INNOCENTI SPOSA sunt intalniri provocatoare dar pline de farmec: o explozie de forme, culori, texturi si detalii captivante. Un proces continuu de reinventare.

Atelierul de Creatie Vestimentara produce rochii de mireasa si de seara iar modelele executate provin din doua surse: schitele designerilor si modelele aduse de cliente. Avand ca sursa de inspiratie stiluri diferite, diversitatea modelelor anticipeaza dorintele clientelor, care sunt si trebuie sa fie unice.

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie pentru alegerea modelului dorit si creeaza cu pasiune si indemanare rochii cu un design unic, care se remarca prin eleganta, rafinament, calitate si bun gust.

Indrazneste sa fii unica! Atelierul de Creatie Vestimentara INNOCENTI SPOSA ofera posibilitatea de a crea propriul model de rochie de mireasa sau de seara, astfel ca, absolut orice model imaginat poate fi realizat!

Designerii nostri vor personaliza alegerea dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu iar la final, nicio privire nu va ramane neintoarsa.
Rochiile concepute in Atelierul de Creatie INNOCENTI SPOSA reusesc sa creeze experiente de neuitat si sunt dedicate femeilor pentru care calitatea materialelor, eleganta, unicitatea si finisajele rochiilor sunt de nepretuit!

Ultimele tendinte din moda rochiilor de mireasa si de seara sunt reinterpretate in functie de personalitatea si preferintele clientelor, care impreuna cu consilierii INNOCENTI SPOSA adauga un plus de originalitate tinutei.

Avand un farmec aparte, rochiile de mireasa, dar si rochiile de seara, reflecta un stil de viata sofisticat, modern si in acelasi timp romantic si seducator si va pune in evidenta trasaturile si formele pentru a va simti speciala si admirata!

Din dorinta de a obtine produse de cea mai inalta calitate designerii nostri se concentreaza mereu pe un design inovativ, armonia culorilor si a combinatiilor inteligente de materiale. Dorinta noastra este aceea de a crea un brand valoros si respectat, de aceea, acordam cea mai mare atentie fiecarui detaliu.

Atelierul urmareste sa stabileasca relatii de durata, bazate pe incredere si satisfactie. Fie ca iubiti romantismul, extravaganta, nonconformismul sau simplitatea, cu siguranta veti gasi rochia mult visata in colectiile INNOCENTI SPOSA.

INNOCENTI SPOSA spune o poveste cu fiecare creatie si reprezinta un dozaj inteligent de eleganta, simplitate, romantism, arta si respect pentru clientele noastre.

Raporteaza
ID Companie: 2824

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: