Caracteristici:

Detalii Companie:


Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen: FILIA este o Organizatie Non-Guvernamentala, non-profit, feminista care promoveaza egalitatea de sanse si egalitatea de gen, sustine drepturile femeilor, reprezentarea intereselor femeilor si participarea lor politica, reconcilierea dintre munca si viata privata, precum si combaterea tuturor formelor de violenta impotriva femeilor. 

Credem în complementaritate celor trei domenii principale de activitate (cercetare, Activism si advocacy), printr-o abordare intersecțională, care să țină cont de interesele și nevoile diverse ale femeilor, pentru promovarea egalității de gen și de șanse, precum și a valorilor feministe la nivelul întregii societăți.

Asociatia Centrul FILIA este membra a mai multor retele nationale si internationale: Romanian Women's Lobby (membru fondator) afiliata la European Women's Lobby, ENAR-Romania (membru fondator) care este afiliata la European Network Against Racism. 

Asociatia Centrul FILIA este membra a coalitiilor informale: Coalitia Antidiscriminare si Coalitia Impotriva Violentei Auspra Femeilor.

Comentariile si postarile pe aceasta pagina sunt moderate.
Nu se accepta atacul la persoana, comentarii/postari care contin remarci rasiste, xenofobe, sexiste, islamofobe, homofobe sau transfobe.
Ne rezervam dreptul de a sterge si a bloca comentarii/postari,utilizatori/utilizatoare care incalca aceste reguli ale paginii noastre.

Raporteaza
ID Companie: 2837

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: