Caracteristici:

Detalii Companie:


S.C. ELECTROSERVICE RB SRL Bucuresti este o firmã de prestãri servicii in domeniul energetic, cu capital integral privat, infiinţatã in 1994 de cãre un grup de specialişti desprinşi din cadrul fostei înteprinderi de maşini grele Bucureşti (I.M.G.B.).Compania este specializata in montaj, reparatii, reabilitari si modernizari echipamente energetice: turbine cu abur, turbine hidraulice, turbine cu gaz, pompe, motoare electrice, generatoare si transformatoare electrice, consultanta tehnica in energie.


La realizarea lucrãrilor de montaj si reparatii, pe partea mecanicã si partea electricã participã specialişti cu inaltã calificare (peste 40 angajaţi permanent din care o parte sunt atestati de compania americanã General Electric – SUA pentru lucrãri in domeniul energetic) care asigurã calitatea acestora in conformitate cu documentele de executie si a normelor tehnice in vigoare, conform SR ISO 9001:2008.Totodatã, societatea dispune de o hală de producţie proprie prevăzută cu pod rulant şi dotată corespunzãtor pentru execuţia lucrãrilor cuprinse în obiectul de activitate ( Masina de echilibrare dinamica, strung, maşinã de frezat, maşinã de gãurit, cuptoare de uscat bobine, plite polimerizare bobine, polizoare, precum şi aparate şi dispozitive de mãsurã, control şi probe electrice) .

In hala de productie a S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. personalul specializat executa diverse piese de schimb pentru utilaje energetice, reparatii de motoare electrice cu puteri de pana la 6 MW, reparatii de rotoare aferente generatoarelor electrice cu puteri pana la 50 MW, repaletari rotoare de turbina cu abur de pana la 50 MW.S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. Bucuresti a realizat lucrari de reparatii, modernizari si reabilitari la utilajele si instalatiile din industriile: energetica, siderurgica, constructoare de masini cat si industria alimentara.

O importanta componenta a activitatii S.C. ELECTRO-SERVICE RB S.R.L. o reprezinta montajul de instalatii tehnologice noi, atat in industria energetica cat si in celelalte ramuri industriale.

Raporteaza
ID Companie: 2852

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: