Caracteristici:

Detalii Companie:


Nu e intotdeauna usor sa gasesti un hotel bun in Bucuresti. Uneori, te poti trezi ca ai parte de personal impertinent, camere neingrijite si mancare neadecvata nevoilor dvs obisnuite sau speciale. Nu si la Hotel Razvan. Pentru ca facem cateva lucruri total diferit de alte hoteluri din Bucuresti:

5 motive sa rezervati acum o camera


Singurul hotel din Bucuresti al carui restaurant ofera la cerere meniuri personalizate in functie de afectiuni sau convingeri religioase.
Camere speciale pentru fumatori, nefumatori, camere pentru oaspeti insotiti de animale de companie.
Situat in centrul orasului Bucuresti, cel mai convenabil hotel din categoria 3 stele, la raportul pret/calitate/servicii.
Angajati profesionisti si mai amabili decat aproape oriunde in Bucuresti, gata sa anticipeze cea mai mica dorinta a oaspetilor nostri!
Ne respectam oaspetii dorind sa revina in hotelul nostru, mai mult de 90% din comentariile lasate de catre clienti sunt pozitive.

 

Cu o pozitie excelenta la doar 10 minute de km 0, pe Calea Calarasilor, nr 159, la 50m de Universitatea Hyperion, Hotel Razvan*** doreste sa devina o marca a calitatii in industria hoteliera. Vom indeplini aceasta misiune construind o atmosfera de incredere, respect si lucrul in echipa.

Raporteaza
ID Companie: 2857

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: