Caracteristici:

Detalii Companie:


Situat intr-o zona discreta a Bucurestiului va asigura o sedere placuta in orice moment al zilei, prin confortul asigurat de cele mai bune conditii. Situat intr-o locatie rafinata, eleganta si usor accesibila va invitam sa va bucurati de clipe de relaxare prin gama larga de servicii oferite, alaturi de spatiul ce asigura o atmosfera deosebita.

Totul este nou si dispune de 12 camere duble, cochete si primitoare, cu baie individuala, fiecare fiind amenajata discret si elegant. Pentru ca ne dorim sa asiguram confortul oaspetilor nostri, am echipat fiecare camera cu:

  • acces la internet;
  • aer conditionat;
  • cablu TV.

Mai mult, fiecare client beneficiaza de loc de parcare gratuit si de posibilitatea de a achita factura cu cardul.

Oriel va pune la dispozitie servicii de inalta calitate, printre care:

  • receptie non-stop;
  • rezervare online;
  • cafe-bar.

Personalul nostru calificat si deosebit de amabil va avea grija de confortul fiecarui client, pe toata durata sederii la noi. Asadar de la o primire calda, la indeplinirea cerintelor dumneavoastra, si pana la o plecare linistita, personalul nostru va veni in sprijinul dumneavoastra la fiecare solicitare. Ne mandrim cu o atmosfera intima, familiala, asigurata impecabil de personalul nostru.

La parter veti regasi o cafenea cocheta, cu o capacitate de 30 de persoane, unde bunul gust, simplitatea si pasiunea pentru lucrurile bine pregatite binedispun fiecare client. Va invitam sa ii treceti pragul si sa va bucurati de aromele imbietoare ale cafei proaspat prajite sau ale ceaiurilor cu esente armonioase, alaturi de gustari calde, cu arome deosebite.

Raporteaza
ID Companie: 2864

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: