Caracteristici:

Detalii Companie:


        Incadrat intr-un mediu natural, DINAMIC PAINTBALL va ofera din ianuarie 2008 un loc diferit si incitant pentru practicarea unui sport care are din ce in ce mai multi fani in intreaga lume. Dotat cu arme precise dedicate jocului de woodsball, DINAMIC PAINTBALL se ridica tot timpul la asteptarile clientilor, depasindu-le.

        Paintball este un sport de echipa care a facut multi adepti in intreaga lume prin faptul ca ofera o senzatie de adrenalina puternica, stimuleaza spiritul de competitie si posibilitatea de a face miscare si a dezvolta relatii de echipa cu prieteni, colegi sau necunoscuti. Este un sport sigur daca sunt respectate regulile de siguranta. La preturi incepand de la 0.25 lei pe bila distractia va este garantata.

       S-a deschis noul teren de PaintBall situat la 10 km de Orasul Roman, terenul are o suprafata de 2000 m2 , pe care s-au amenajat obstacole complexe. Accesul pe teren se face numai pe baza de buletin si dupa ce s-a semnat contractul incheiat de ambele parti.

      Pentru rezervari sunati la 0765354403 sau 0765340083 -- sau la sediul firmei situat pe strada Stefan cel Mare Nr. 178 (in spate la BancPost, Magazin Piese Auto, Service PC)

 

                                                  DINAMIC PAINTBALL - AICI INCEPE DISTRACTIA

                             Organizam teambuilding-uri cu obstacole gonflabile pentru o distractie garantata!

Raporteaza
ID Companie: 287

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: