Caracteristici:

Detalii Companie:


KiDance este dansul original, la nivel mondial, motor de dezvoltare, gimnastica si program de fitness, care combina aptitudinile academice de pregatire, proiectate special pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Scoala de dans pentru copii KiDance este unica pentru ca fiecare sedinta de dans include un program de concepte educationale special proiectat pentru a descoperi calitatile si abilitatile fiecarui copil si a obtine cele mai bune rezultate. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea "Increderii de sine" si "Respectului de sine", la copiii mici.

Prin antrenamente jucause, costume si dansuri pline de poveste si imaginatie descoperim abilitatile de invatare si performantele fiecarui copil.

O bucurie in viata unui copil! Orice parinte stie intuitiv ca la copiii mici, sentimentele se exprima prin miscare si cuvinte, astfel miscarea, muzica si dansul devin instrumente naturale pentru invatare. Un program de dezvoltare planificat, trebuie sa fie parte din educatia fiecarui copil. Din primii ani se pune fundamentul pentru invatamantul superior. Noi va pregatim copiii sa invete, pentru anii de scoala ce vor urma.

Instructor si coregraf: Andra Georgiana Pricope - fosta componenta a Lotului Sportiv National de Juniori de la Onesti, castigatoare a numeroase premii, a practicat gimnastica timp de 15 ani, incepandu-si viata sportiva la clubul CSS2 Bucuresti. A pregatit copii si a participat la evenimente si spectacole de dans, gimnastica si balet.

Scoala de dans pentru copii KiDance, unde copiii dobandesc arta invatatului, prin miscare si dans!

Raporteaza
ID Companie: 2873

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: