Caracteristici:

Detalii Companie:


ART i t u d e - Let's speak #Dance! - reprezinta cel mai nou studio de dans din Bucuresti, care a luat nastere din dorinta de a aduce Dansul Latino(salsa, cha cha, bachata,etc.) ca forma de exprimare si de autocunoastere, in viata fiecaruia.

Filosofia noastra:
Noi credem cu convingere in forta #Dansului de a fi una din cele mai frumoase si mai la indemana dintre cele 7 Arte, peste care adaugam un strop din personalitatea fiecaruia, atitudine, emotie sau traire.

#Salsa în viziunea Art i t u d e:
1. Atitudine
2. Energie vie
3. Expresia cea mai pură a bucuriei de a trăi

#Bachata în viziunea Art i t u d e
1. Emoție
2. Pasiune
3. Prelungirea trăirilor/sentimentelor prin arta dansului

Cine suntem noi? 
Mirela şi Cătălin(fondatori si instructori), au in total impreuna peste 15 ani experienta in lumea dansurilor latino imbinand armonios atat performanta cat si latura creativitatii in dans.

Mirela şi Cătălin au colaborat cu succes şi au dansat împreună în câteva proiecte legate de dans, astfel că decizia de a-şi uni forțele in cadrul acestui nou studio de dans a venit in mod natural.

Mirela 
Face prima dată cunostintă cu dansul la vârsta de 3 ani, din dorința mamei sale, care este pasionată de dans, începând cursurile de balet ale Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești, unde va rămane timp de 7 ani, după care face cunoștintă cu dansul sportiv, care îi și rămane în suflet timp de alți 7 ani. Coincidența face ca, în urmă tot cu 7 ani, să descopere salsa și bachata, și, decide repede să facă performanță, obținând astfel titlul de vice campioană națională la salsa și bachata în 2011, precum și locul 13, la salsa, la Campionatul Mondial, World Latin Dance Cup, Las Vegas 2011, urmând ca în 2012 să obțină titlul de campioană națională la bachata și vice campioană la salsa. Din 2012 până în prezent a pregătit și coregrafiat numeroase trupe, perechi și solo-uri, în concursuri sau ca show. Bachata îi rămane un stil de dans de suflet, complex și foarte generos ca emoție dar și ca interpretare iar cha-cha-cha-ul -prima dragoste dintre toate dansurile latino-caraibiene. 

Cătălin 
A descoperit dansurile latino/caraibiene în urmă cu mai bine de 8 ani și de atunci a rămas fidel acestor stiluri de dans(bachata, salsa on1/on2, cha-cha, afro-cuban/rumba, pachanga, etc.). A învățat de la cei mai importanți instructori/maeștri naționali și internaționali, de salsa și bachata. A avut ocazia de a împărtăși cunoștințele sale și pasiunea față de bachata, predând acest stil de dans. Nu a putut sta departe de scenă luând parte în calitate performer la numeroase festivaluri naționale și internaționale de salsa și bachata, dar și în cadrul unor concursuri de profil unde a obținut clasări pe podium: locul 2 Campionatul National - Bachata Coregrafie(Cupa Violet 2017), locul 3 la Campionatul Național de Bachata - Cupluri Profesioniști/ Romanian Latin Dance Cup (în 2014, respectiv 2017). Îl puteți regăsi pe ring interpretând bachata în stilul său propriu și dansând cu aceeași bucurie de asemenea și salsa și cha-cha.

Cand ne poti vizita si invata de la noi:

Cand?
Din 30 Octombrie, bisaptamanal. Programul cursurilor noastre este:
Cursul pentru Incepatori - Lunea si Miercurea: 19.00 - 20.20
Cursul pentru Intermediari - Lunea si Miercurea: 20.30 - 21.50

Unde?
La Art Shape Dance Studio - Adresa: Intrarea Victor Eftimiu nr. 2 (in spatele Salii Palatului), Bucuresti, 010154
Studio-ul nostru se afla chiar in Centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de la Universitate. 

Daca inca nu te-am convins, o poti face singur/a calcandu-ne pragul intr-una din zile. Te asteptam cu bratele deschise! Tu doar vino, de restul ne ocupam noi! 

Let's Speak #Dance!

Raporteaza
ID Companie: 2876

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: