Caracteristici:

Detalii Companie:


Sky Blue Services este o companie cu capital 100% românesc ce își desfășoară activitatea în București. Compania a fost înființată în scopul de a oferi clienților servicii de curățenie de înaltă calitate, de către personal specializat, la prețuri foarte avantajoase.

Compania noastră își desfășoară activitatea în 3 medii de lucru: Corporate/Birouri, Rezidențial/Scări de bloc și Apartamente.

 

Corporate/Birouri

Serviciile corporate sunt destinate exclusiv companiilor care doresc să își mențină spațiul de lucru al angajaților curat și dezinfectat conform normelor muncii. Compania vine în sprijinul dumneavoastră cu personal calificat, materiale de curățenie profesionale, timp în vederea efectuării curățeniei dar și un serviciu de suport între noi și dumneavoastră.

 

Rezidențial/Scări de bloc

Scările de bloc au nevoie permanentă de curățenie. În fiecare dimineață, angajații noștri iau în primire scările de bloc, spală holurile, duc gunoaiele, desfundă ghena dacă este cazul și curăță lifturile, toate acestea pentru ca locatarii să simtă că trăiesc într-un mediu curat și confortabil.

 

Apartamente

Serviciul de curățenie de menținere, de casă nouă sau după constructor este unul din cele mai căutate servicii ale noastre. Astfel ne bucurăm de familii mulțumite care s-au abonat pentru curățenii săptămânale sau lunare

Raporteaza
ID Companie: 2908

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: