Caracteristici:

Detalii Companie:


Sunt momente in viata cand trebuie sa profiti de timpul tau pentru a-l dedica activitatilor preferate si familiei. Stim cat de greu iti este sa te ocupi de curatenia locuintei sau a biroului, asa ca am infiintat firma de curatenie Premier Cleaning pentru a-ti veni in ajutor. Iti oferim servicii de curatenie ireprosabile, ne facem treaba repede si bine, astfel incat tu sa te bucuri de rezultate exceptionale, atat acasa, cat si la job.

Te intrebi de ce ar trebui sa apelezi la firma de curatenie Premier Cleaning? Iata cateva motive:

Iti oferim servicii de curatenie cu personal calificat
Echipa nostra de profesionisti poate face fata cu brio oricaror pete si murdarii, fiind atent instruita atat in ceea ce priveste utilizarea detergentilor, cat si in ceea ce priveste manuirea echipamentelor performante. Astfel, prin experienta dobandita pana in prezent, am reusit sa ridicam stacheta si sa devenim un brand in domeniul curateniei. Cand te gandesti la servicii de curatenie, trebuie sa stii ca ne putem descurca in orice situatie. Ai nevoie de curatenie generala la domiciliu, ai dat o petrecere si toata casa pare ravasita, vrei sa-ti facem luna in birou? Atunci contacteaza-ne si vom veni sa-ti dam o mana de ajutor.

Iti oferim servicii de curatenie in Bucuresti cu echipamente performante
Cu produsele din comert si fara sa dispui de echipamente profesionale, este foarte greu sa obtii o curatenie perfecta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca pierzi mult timp si obosesti inutil. Pentru ca ne respectam clientii si pentru ca ne place sa fim cei mai bun in tot ceea ce facem, iti oferim servicii de curatenie Bucuresti la cele mai inalte standarde, conforme cu normele Uniunii Europene in domeniu. Pentru aceasta, firma de curatenie Premier Cleaning foloseste doar solutii profesionale Kiehl, adaptate oricarui tip de suprafete sau materiale. In acelasi timp, folosim echipamente de ultima generatie, marca Taski, Nilfisk si Karcher, pentru ca toata murdaria sa fie indepartata in totalitate.

Iti oferim servicii de curatenie integrate
Gama noastra de servicii de curatenie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor si, pentru ca de-a lungul timpului am intampinat tot felul de situatii, am conceput diferite pachete de servicii de curatenie Bucuresti, adaptate nevoilor si bugetului clientului.

Servicii de curatenie integrate inseamna:

curatenie la domiciliu
curatenie birouri
curatare / spalare mocheta
curatare / spalare canapele si fotolii
Asteptam cu interes sa ne spui ce tip de servicii de curatenie Bucuresti iti doresti. In functie de detaliile pe care ni le oferi, iti putem face o oferta personalizata.

Raporteaza
ID Companie: 2911

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: