Caracteristici:

Detalii Companie:


PRO DERMA
Experienţa frumuseţii

PRODERMA Ltd. a fost înfiinţată în Emiratele Arabe Unite, în anul 2002, în urma cererii şi nevoii crescânde de îngrijire completă a pielii, având propriul centru de training în Dubai. Portofoliul companiei noastre prezintă cele mai cunoscute brand-uri din domeniul esteticii, producători de derma fillere, peelinguri faciale, mezoterapie, produse anti-îmbătrânire şi spa, dar şi tratamente profesionale sau pentru îngrijirea de acasă.

PRODERMA Ltd. este cunoscută în industria cosmetică, ca fiind un partener onest, inovator şi eficient. Acest angajament reprezintă cheia succesului pentru compania noastră. Până acum deţinem birouri în Dubai, Bucureşti, Sofia şi Varna, dar avem în vedere şi alte locaţii.

Oferim clienţilor noştri cele mai noi şi eficente produse profesionale pentru tratarea, protejarea, rejuvenarea, confortul şi restructurarea pielii. De asemenea, clienţii noştri pot beneficia şi de o gamă de produse ce pot fi folosite de acasă, putând fi achiziţionate, atât din magazinul nostru online, cât şi de la medicii parteneri. În cazul în care doriţi mai multe informaţii sau sunteţi interesat de un parteneriat cu compania nostră, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Raporteaza
ID Companie: 2915

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: