Caracteristici:

Detalii Companie:


Pharmazone Innovative va oferă gama completa a produselor Premium BSN Medical, produse recunoscute pe plan mondial si folosite exclusiv de Comitetul National Francez Olimpic, numeroase Federații Franceze de sport si cluburi profesioniste.
Pharmazone Innovative este importator exclusiv in Romania pentru BSN Medical Franța, Care Integral Germania, BioSport Italia.
Pharmazone Innovative promoveaza in piata medicala cele mai bune produse de ortopedie, produse fizioterapie, produse terapie compresiva si inovatii medicale, conform standardelor EN ISO 9001/2000, EN ISO 13485/2003, CE 93/42/CEE, avand ca tari de provenienta (GERMANIA, FRANTA, ITALIA, MAREA BRITANIE, USA) .
Clientii companiei noastre sunt federatii sportive, cluburi sportive, spitale universitare, judetene, municipale, spitale si clinici private, centre de diagnostic, laboratoare si cabinetele medicale.
De asemenea oferim produse si servicii pentru industria farmaceutica, alimentara, cosmetica, hoteliera, institutii de invatamant si nu in ultimul rand in piata de retail.
Pharmazone Innovative - Calitate pentru sanatate !

Raporteaza
ID Companie: 2916

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: