Caracteristici:

Detalii Companie:


Consultatia - reprezinta un act medical laborios bazat pe experienta medicului ce ajuta la punerea unui diagnostic. Colaborarea si obiectivitatea proprietarului sunt esentiale.

Tratamentul - nu consta numai in administrarea medicamentelor pe diferite cai ci si in sfaturi privind alimentatia, ingrijirea si comportamnetul proprietarului fata de animal. Diferenta dintre aliment, medicament si toxic este doza acestuia. Incercam sa nu administram animalelor medicamente in exces ce-i pot dauna.

Vaccinarea - unui animal santos este cea mai buna metoda pentru prevenirea anumitor boli infectioase. Preferam sa vaccinam decat sa tratam aceste boli grave, care produc suferinta si uneori sunt fatale.

Imagistica


Ecografie: cu ajutorul unui ecograf performant, special creat pentru uz veterinar, investigam organele din cavitatea abdominala(rinichi, ficat, splina, intestine, stomac etc.), din cavitatea pelvina(vezica urinara, uter, ovare, prostata) si cavitatea toracica(cord, plaman).Precum si formatiuni aparute in alte parti ale corpului.

Radiologie: cu ajutorul radiografiei putem observa formatiuni aparute in diferite zone ale organismului, putem vizualiza fracturile, corpii straini. Cabinetul nostru nu dispune de un aparat propriu de radiologie dar colaboram cu alte cabinete aflate in apropiere.

Chirurgie - in cabinetul nostru realizam intervenii de mare si mica chirurgie, de la sutura plagilor pana la fracturi complexe, displazii de sold si multe altele.


Analize de laborator

Raporteaza
ID Companie: 2929

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: