Caracteristici:

Detalii Companie:


Animalutul dumneavoastra de companie este cel mai bun prieten al dumneavoastra si tovarasul dumneavoastra fidel pe viata. La Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS, noi intelegem relatia speciala pe care o impartasiti cu animalutul dumneavoastra de companie si ne dorim sa o mentinem si sa o consolidam. Pentru ca el, respectiv, ea merita numai cele mai bune servicii veterinare disponibile, echipa Centrului Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS se dedica si se angajeaza sa va trateze animalutul de companie cu grija, compasiune si cele mai recente tehnici medical-veterinare.

Obiectivul medicilor veterinari si al personalului auxiliar de la Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS este acela de a reuni si de a mentine o echipa profesionista in domeniul medicinii veterinare, complet dedicata oferirii serviciilor si ingrijirii medical-veterinare exceptionale pentru clientii si, mai ales, pentru pacientii nostrii. Centrul Medical Veterinar VETS 4 ALL PETS isi ia un angajament fara precedent fata de clientii nostri prin educarea continua, perfectionarea permanenta a serviciilor oferite si, cel mai important, prin oferirea unei ingrijiri pline de compasiune pentru toate animalutele de companie incredintate personalului nostru.

In prezent, oferim asistenta medical-veterinara animalutelor de companie din intreg Bucurestiul si, ori de cate ori ni se ofera ocazia, chiar si celor din regiunile limitrofe Bucurestiului (Voluntari, Pipera, Mogosoaia, Buftea, etc.) si nu numai, astfel putandu-ne mandri ca in grija noastra se afla inclusiv pacienti din diverse regiuni ale tarii.

Speranta noastra este ca in momentul in care proprietarii sau protectorii de animalute de companie vor apela la serviciile noastre se vor convinge de profesionalismul si daruirea echipei noastre si le vom castiga increderea si respectul asa cum am reusit pana in prezent.

Raporteaza
ID Companie: 2933

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: