Caracteristici:

Detalii Companie:


Un proiect al Grupului Editorial DZC, librariadelfin se numără printre primele site-uri ce pune la dispoziția elevilor, profesorilor și părinților o gamă completă de materiale didactice necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar: auxiliare didactice, manuale școlare, rechizite și cărți beletristica. Totodată, Libraria Delfin asigură o paletă variată de produse de papetarie și birotică.
Începand cu 15 octombrie 2015, ne-am extins cu deschiderea primei librării, în locația din Strada Cernăuți numărul 31, Sector 2, București. Astfel, o gamă completă de lucrări ce constau în culegeri de exerciții și probleme, ghiduri de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, manuale școlare, auxiliare didactice, antologii de texte, caiete de vacanță, cărți de beletristică și carte straină, rechizite, produse de birotică și papetarie se regăsesc pe rafturile librăriei.
Proiectul Libraria Delfin are drept scop facilitarea accesului tuturor celor interesați de instrumente practice, inovatoare și avansate, necesare îmbunătățirii și perfecționării performanțelor școlare și a celor profesionale.

Raporteaza
ID Companie: 2954

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: