Caracteristici:

Detalii Companie:


Au trecut mai bine de doua decenii de cand primele carti publicate de Stephanus au vazut lumina zilei si au ajuns in mainile celor care, pana atunci, li se interzisesera sa aiba in casele lor literatura crestina.

Am pornit la drum animati de dorinta de a umple golul de literatura crestina existent in Romania, si, mai cu seama, animati de dorinta de a aduce incurajare, crestere si bucurie prin cuvantul scris. Credem ca Dumnezeu se foloseste de cuvantul scris pentru a transforma inimile noastre, si ne place sa fim colaboratori cu El facilitandu-le semenilor nostri accesul la acesta, printr-o varietate de titluri.

De-a lungul anilor am ajuns sa punem la dispozitia cititorilor peste 3000 de titluri de carte, din zone cat mai diverse (viata crestina, teologie, crestere spirituala, romane, carti pentru copii etc), lucru care ne bucura foarte mult si care ne motiveaza sa continuam sa lucram cu entuziasm si excelenta.

Astazi, Stephanus nu mai este doar o librarie, ci este un centru unde poti gasi, pe langa literatura, multe alte produse care sa aduca incurajare. Cream in mod constant „unelte” care sa fie pietre de aducere aminte a cuvantului scris, a promisiunilor lui Dumnezeu si care pot fi seminte sadite in inimile celor dragi. Ne place sa credem ca nu oferim doar simple produse ci „instrumente” care pot transforma inimile. Ne place sa credem ca cei care ne viziteaza, prin intermediul produselor pe care le punem la dispozitie, se bucura mai mult de Dumnezeu, de comunitatea de credinciosi in care traiesc, Il cunosc mai mult pe Dumnezeu, cresc in disciplinele spirituale, inteleg Cuvantul Lui mai bine, si le sunt si altora de ajutor in aceasta aventura. Cu alte cuvinte: se bucura zilnic de o relatie mai bogata cu Dumnezeu.  
Suntem incantati sa fim parte din acest proces!

Valorile noastre 
Inovatie – ne place sa cream produse noi si relevante pentru cultura in care traim
Flexibilitate – ne place sa gasim solutii pentru fiecare nevoie in parte
Integritate – ne place sa lucram ca inaintea Domnului
Invatare continua – ne place sa invatam din experientele trecute si sa tinem pasul cu tehnologia 

Raporteaza
ID Companie: 2958

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: