Caracteristici:

Detalii Companie:


      International Private Security reprezinta un punct de referinta în domeniul activitatilor de paza si protectie, oferind un spectru vast de servicii de securitate, eficiente si flexibile. IPS ofera servicii specializate de: paza si protectie comerciala, personala si a zonelor industriale si rezidentiale, instalare de sisteme de alarma antiefractie, instalare de sisteme de alarma la incendii, sisteme de supraveghere video, insotire de valori si garda de corp.

      Strategia de personal se bazeaza pe stabilirea cu exactitate a responsabilitatilor si atributiilor fiecarui membru, care este special antrenat si capabil de a se adapta la variatele probleme de securitate. IPS dispune de o dotare tehnica moderna si mijloace auto de patrulare si interventie capabile de deplasare rapida si interventie la orice tip de obiectiv. Dispeceratul de monitorizare a sistemelor electronice de alarmare permite interventia rapida în momentul producerii unui eveniment.

                                     Servicii:

                 INSTALARE SISTEME DE ALARMA

      Sistemele antiefractie sunt sisteme cu rol de protejare valorilor, bunurilor si nu in ultimul rand a persoanelor aflate intr-un spatiu delimitat. Scopul sistemelor antiefractie este de protectie, dar acestea au si un efect puternic de descurajare a infractorilor prin semnalizarile acustico-optice, dar - mai ales - prin comunicarea efractiei catre un dispeceratul International Private Security. Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.

                MONITORIZARE SISTEME DE ALARMA

      Sistemele antiefractie asigura protectia bunurilor, valorilor si persoanelor, dar - pentru eficientizarea acestei protectii - se impune conectarea sistemelor antiefractie la un dispecerat de monitorizare. Astfel aveti garantia ca sistemul va functiona in permanenta, iar toate incidentele vor fi raportate in dispecerat. Diversele stari de alarmare transmise in dispecerat determina interventia in cel mai scurt timp la obiectiv, cu echipaj de interventie rapida. Dispeceratul este o structura functionala 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

               INSTALARE SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

      Utilizarea camerelor de supraveghere video se poate face atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora. Diferenta dintre cele doua medii de aplicatie consta in asigurarea functionarii optime sub influenta factorilor de mediu ca soare, ploaie, inghet, zapada, etc. Astfel, camerele de supraveghere montate in exteriorul cladirilor necesita incinte termostatate si ermetizate impotriva patrunderilor de praf, umezeala, zapada, dar totusi sa permita si ventilatia si racirea acestora la temperaturi ridicate. Indeplinindu-se aceste considerente de natura tehnica, supravegherea spatiilor exterioare si interioare va aduse un plus de siguranta, dar si accesul rapid la inregistrarile evenimentelor din diverse perioade de timp stocate in memoria sistemelor DVR.

               INSTALARE SISTEME DE ALARMARE LA INCENDIU

       Aceste elemente de detectie si semnalizare a incendiilor transmit catre centrala de incendiu schimbarile de stare datorate fumului si temperaturii mediului unde sunt plasate acestea si genereaza si o alarma optoacustica. De asemenea centrala de alarmare anti-incendiu poate transmite alarma catre dispeceratul International Private Security sau catre serviciile de urgenta abilitate sa intervina in aceste situatii.

               SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE

      -  Servicii de paza spatii comerciale

      -  Servicii de paza cladiri de birouri

      -  Servicii de paza obiective industriale

      -  Servicii de paza spatii rezidentiale

      -  Servicii de paza evenimente speciale

      In cadrul organizarii si desfasurarii de evenimente speciale: concerte, meciuri, activitati de club, pot interveni evenimente care si-ar pune o amprenta negativa asupra desfasurarii respectivului eveniment. International Private Security - prin agentii sai specializati, antrenati si echipati adecvat fiecarei situatii - va asigura o buna desfasurare, impiedicand producerea de altercatii, busculade si acces neautorizat in zona de desfasurare a evenimentului.

               INSOTIRE DE PERSOANE SI VALORI

      Insotirea de persoane si valori reprezinta un produs destinat în special persoanelor care solicita garda de corp si in scopul asigurarii protectiei totale pe perioada tranportului de valori. Pentru indeplinirea acestor obiective se asigura: planificarea rutelor de deplasare, controlul incintelor si autovehiculelor, escorta, dar si interventia si extragerea din locurile si situatiile cu potential periculos.

Raporteaza
ID Companie: 296

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: