Caracteristici:

Detalii Companie:


CraftMall™ s-a nascut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, arta si oameni. Fondat in 2009 sub sloganul „Your hobby store”, www.craftmall.ro este primul magazin online de pe piata romaneasca, specializat si dedicat exclusiv vanzarii produselor de craft si scrapbooking.

Misiunea noastra este aceea de a va oferi cel mai mare magazin specializat de craft si scrabooking din spatiul web autohton. Am unit sub egida noastra, impreuna cu partenerii nostri nationali si internationali, un portofoliu de produse dedicat segmentului de craft si scrapbooking care sa ofere posibilitatea tuturor grupelor de varsta, educatie, pregatire si formare profesionala sa se exprime practic si creativ. Din 2009 va oferim game variate de produse alaturi de experienta celor mai cunoscute branduri din industria de craft mondiala, fiind direct importatori ale acestora. In gamele de produse prezentate veti regasi materiale suport pentru craft, pattern-uri, produse de sezon, unelte de lucru, stationery, solutii de stocare, card-uri, pentru ca sa puteti da frau liber imaginatiei si sa creati proiecte unice in scop artistic, educational sau comercial. Ne adresam cu acelasi entuziasm craftistilor profesionisti, hobbystilor si mediilor educationale.

Incercam sa prevedem si sa raspundem tuturor necesitatilor dumneavoastra, prin crearea unui spatiu cat mai comod, placut, functional si sigur de shopping si, in acelasi timp, un mediu dedicat prin care sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alte persoane care impartasesc aceeasi pasiune, in care sa publicati propriile proiecte si fotografii, sa creati albume si chiar sa deschideti propriul magazin online prin care sa vindeti creatiile dumneavoastra.

Pentru o navigare cat mai facila, am structurat produsele pe categorii pentru a fi gasite cu usurinta. Atat motorul nostru de cautare, cat si posibilitatea de filtrare va ajuta sa gasiti orice produs in cel mai scurt timp. Craftmall.ro lucreaza cu produse pe stoc, pentru ca expedierea comenzilor dumneavoastra sa se faca in cel mai scurt timp posibil.

In speranta ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea dorintelor voastre si sa va oferim o experienta de shopping online cat mai placuta, va multumim si asteptam cu drag propunerile si sugestiile dumneavoastra.

Cu drag,

Echipa CraftMall

Raporteaza
ID Companie: 2971

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: