Caracteristici:

Detalii Companie:


Un vechi proverb spune ca in viata trebuie sa te inconjori numai de oamenii si de lucrurile care iti aduc bucurie si emotie. Intr-un exercitiu urban creativ, nascut din pasiunea pentru forma si culoare, Liliana Stoica provoaca limitele imaginatiei prin colectia de obiecte decorative de autor Deco-Box.
Pornind de la ideea ca suntem cu totii facuti din culoare, un conglomerat de vibratii si spatii, spiritul artistic nonconformist al Lilianei a pornit un fir narativ care, prin bucati de lemn cioplit si colorat, a prins viata in atelierul sau de creatie. 
Cu o bogata experienta corporatista si dupa o calatorie revelatoare petrecuta in Mexic, Liliana a simtit nevoia unei schimbari majore in viata, cand a pus bazele acestui proiect 100% autentic. Viziunea sa antreprenoriala l-a integrat si pe tatal sau, de meserie sculptor si restaurator de monumente istorice, alaturi de care creeaza in prezent o forma unica de arta abstracta in Romania: tablouri mozaic. Intr-un melanj de sculptura, desen si pictura toate piesele se imbina perfect pentru a crea o reprezentare tridimensionala a emotiei umane, un manifest pentru fericire si bunadispozitie. 
Prin combinatia inedita dintre lemn si culoare, Deco-Box lanseaza un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personala si manifestarea originalitatii. Fiecare piesa de colectie ofera libertatea interpretarii unui mesaj propriu, iar paleta vibranta de culori confera dinamism si unicitate spatiului in care este pozitionata, fie ca este vorba de camera de locuit sau o zona comerciala. 

Raporteaza
ID Companie: 2973

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: