Caracteristici:

Detalii Companie:


Kessel Service dispune de tehnicieni autorizati de catre ISCIR, care participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (Bosch, Junkers, Buderus si Viessmann), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice. Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este in conformitate cu cerintele ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.
Coordonarea echipelor de interventie, precum si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul propriu al Kessel Service.
Cf. normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de catre personal calificat si autorizat ISCIR pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei. Interventia persoanelor neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare !

Raporteaza
ID Companie: 2979

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: