Caracteristici:

Detalii Companie:


Serviciile noastre sunt recomandate de calitatea masinilor pe care le avem in flota auto, preturile avantajoase la inchiriere si profesionalismul angajatilor Ascar Romania.

Inchirierea masinilor se poate face din Aeroportul Otopeni (Henri Coanda), Aeroportul Baneasa sau de la orice adresa din Bucuresti. De asemenea avem masini de inchiriat oriunde in Romania, daca cerere Dvs. se afla in zona Ascar de acoperire nationala.

Pe langa serviciul de inchirieri masini, avem cele mai ieftine preturi pentru Transferuri de la Aeroportul Otopeni la Bucuresti (dus-intors). Transferuri in Romania, de la Aeroportul Otopeni sau Bucuresti spre orice destinatie din Romania (dus-intors).

Pentru clientii care doresc sa viziteze Romania, le oferim Trasee Turistice cu punctul de plecare din Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) sau Bucuresti si cu destinatie orice oras din Romania.

Pentru siguranta si confortul clientilor de inchirieri auto, am pus la dispozitie un serviciu Non-Stop de asistenta rutiera si consultanta rent a car Bucuresti si rent a car Romania. 

Raporteaza
ID Companie: 2986

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: