Caracteristici:

Detalii Companie:


Noi suntem MERIDIAN RENT A CAR si suntem mai mult decat o companie ce iti ofera servicii de inchiriere auto. Ne dorim sa intampinam si sa depasim asteptarile tale, prin preturi competitive si servicii de rent a car la cele mai inalte standarde.

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auto, noi, MERIDIAN RENT A CAR,  iti oferim servicii de inchiriere auto pe termen scurt, mediu si lung, avand o flota compusa din peste 300 de masini de inchiriat, de diferite marci si modele. 

 

Toate masinile noastre sunt 100% sigure, fiind verificate si testate cu grija si deosebita atentie in service auto autorizat, inainte de fiecare inchiriere. Cu aceeasi grija,  ne asiguram si ca interiorul masinilor este curat si bine intretinut, astfel incat  sa poti calatori in deplin confort. Iti oferim spre inchiriere numai masini noi, dotate cu aer conditionat, kilometri putini, extrem de bine intretinute, aflate inca in perioada de garantie oferita de producator si cu reviziile efectuate la zi. 

Toate masinile noastre sunt pregatite si te asteapta sa pleci la drum: au plinul facut, CASCO, RCA si Rovigneta.

 

Flexibilitatea este o caracteristica cu care ne mandrim si depunem toate eforturile necesare pentru a ne asigura de satisfactia totala a fiecaruia dintre dumneavoastra. In cazul in care doriti sa inchiriati masina pe o perioada mai lunga sau doriti sa inchiriati mai multe masini, va vom transmite cu placere o oferta personalizata. Pentru a solicita o astfel de oferta, va rugam sa ne contactati utilizand datele disponibile in pagina de contact.

 

Poti inchiria o masina telefonic sau online, simplu si rapid, direct de pe site-ul nostru. Poti opta pentru plata cash, cu cardul sau pentru plata OP. Poti ridica masina rezervata de la sediul MERIDIAN RENT A CAR din Bucuresti sau poti opta pentru livrarea masinii la Aeroportul Otopeni (Henri Coanda) sau in orice alta locatie din Bucuresti. Bineinteles, prin serviciul nostru de inchirieri auto, masina inchiriata poate fi livrata de consilierii nostri la orice adresa aflata pe raza municipiului Bucuresti, tocmai pentru ca tu sa te ocupi de lucrurile cu adevarat importante.

 

Iti oferim toate aceste beneficii si avantaje, pentru ca noua ne pasa cu adevarat de timpul si siguranta ta.

Raporteaza
ID Companie: 2988

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: