Caracteristici:

Detalii Companie:


Fondată în 2005, David Intercar este o companie cu capital privat, având ca domeniu de activitate servicii de înaltă calitate de închiriere de mașini și transfer la aeroport.
Activitatea noastră a început cu sprijin pentru principalele companii de construcții navale din Belgia, Olanda și Germania și companii de imobiliare din România. Am asistat clienții noștri cu închiriere de mașini, de obicei cu șofer, rezervări la hoteluri sau închirieri de apartamente.

David Intercar oferă servicii de închiriere de mașini atât în România, cât și în comunitatea europeană. Încă de la începutul activității noastre, targetul principal a fost să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de calitate.

Calitatea, siguranța, punctualitatea și confortul sunt factorii cheie în conducerea afacerii noastre.

Oferim o varietate de mașini de închiriat, cu sau fără șofer, precum și tururi în interes de serviciu sau turistice, atât în România, cât și în țările învecinate, pentru o singură zi sau pentru o perioadă mai lungă de timp, personalizată în funcție de nevoile clientului.
Compania noastră dispune de un personal foarte bine selectat, care vorbește fluent limba engleză, fiind dedicat pentru a asigura siguranta, confortul și punctulitatea de care ai nevoie în timpul călătoriei tale.

Raporteaza
ID Companie: 2989

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: