Caracteristici:

Detalii Companie:


Cofetaria Piticot reprezinta indeplinirea unui vis frumos al unor oameni pasionati de aromele catifelate ale prajiturilor traditionale si care acum 20 de ani, si-au propus sa ofere Bucurestenilor cele mai bune torturi si prajituri din oras.

Am spus un NU hotarat prafurilor si mixurilor si ne-am incapatanat sa folosim doar ingrediente naturale si metode traditionale de preparare a dulciurilor si produselor de patiserie, remarcandu-ne prin calitatea deosebita pe care o oferim si preturile rezonabile pe care le practicam.

Va propunem o gama variata de torturi pentru orice eveniment festiv, iar spre bucuria copiilor, artistii nostri sunt capabili sa creeze din martipan si zahar adevarate opere de arta, reproducand orice personaj sau decor din minunatul univers al copilariei. 

Tot pentru cei mici, am amenajat un spatiu deosebit de joaca si petrecere : CORABIA PIRATILOR. Sala de mese frumos decorata si locul de joaca dotat cu 2 console XBOX 360, ce folosesc tehnologia KINECT, tobogane, bile colorate, fotolii pufoase, trambuline, coifuri, baloane, masti si multe alte minunatii, impreuna cu personalul special pregatit pentru supravegherea celor mici, va garanteaza o petrecere de neuitat pentru piticul vostru si invitatii lui. Bineinteles, avem grija deosebita si de cei mari...

Raporteaza
ID Companie: 2997

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: