Caracteristici:

Detalii Companie:


Tudi Play s-a nascut din dorinta de a crea un loc de joaca pentru copii, in sectorul 6, Bucuresti, care sa ofere un spatiu generos in care copiii sa desfasoare activitati diverse si creative. Am ales o locatie luminata si am decorat-o pe placul copiilor.
Nici parintii nu sunt mai prejos, motiv pentru care am amenajat o cafenea in care pot servi bauturi si isi pot supraveghea prichindeii. Daca nu poti ramane sa te relaxezi alaturi de copilul tau, fii fara grija, iti poti rezolva treburile personale cat timp cel mic e in grija noastra. Avem personal supraveghetor ales cu grija, oricand putand sa-l verifici cu ajutorul sistemului de camere online. Te asteptam sa bei un ceai sau o cafea cu noi pentru a te introduce in lumea noastra de basm si a alege impreuna tipul de petrecere ideal pentru copilul tau.

Pentru ca ziua copilului tau este doar o data pe an, am gandit un program si pentru restul timpului, un program format din cursuri si activitati educative, precum si recreative adaptate varstei. Oferim cursuri si activitati pentru copii, in sectorul 6, Bucuresti, precum pictura cu degetele, lego world, ateliere handmade, activitati sportive si nu numai. De asemenea, ocazional se organizeaza si vizite la muzee locale sau teatru pentru copii. Teatrului acordam o atentie speciala insa, astfel incat piese de teatru pentru copii in sectorul 6, Bucuresti vom organiza si in incinta locului de joaca.

Raporteaza
ID Companie: 3003

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: