Caracteristici:

Detalii Companie:


Povestea noastra incepe in 2007, cand este infiintata Partener Coffee Services, in scurta vreme reusind sa dezvolte o afacere de succes in domeniul cafelei si a altor produse complementare. Din octombrie 2007, Partener Coffee Services este partener si importator oficial al Tchibo Coffee Service GmbH in Romania.

Am lansat in Romania 2 concepte de succes: Tchibo To Go si The Coffee Shop, reusind astfel sa revolutionam piata cafelei si sa-ti aducem o cafea de calitate. Tchibo To Go a fost lansat in 2008, propunand clientilor si iubitorilor de cafea un produs calitativ la pret corect. Fie ca vorbim de espresso, cappuccino, latte macchiatto sau americano, te poti bucura de calitatea si prospetimea cafelei din cele mai bune boabe de cafea Arabica.

The Coffee Shop, conceptul de cafenea de specialitate, a fost lansat in 2012. Este 100% produs romanesc, incununarea a peste 10 ani de experienta in cafea. Incercam si reusim sa oferim clientilor cea mai diversificata gama de cafea din Romania, avand peste 35 specialitati din cafea la alegere. Ai posibilitatea sa servesti la bar cafeaua ta preferata (Perle Noir 100% Arabica, Pure origins Massaya, Pure Origins Columbia, Costa Rica Tarazu si alte cafele de origine), sa achizitionezi pentru acasa din peste 100 tipuri de cafea (boabe, macinata sau instant) sau poti savura o prajitura cu ciocolata belgiana de la Cacao Barry.

Avem deschise in Bucuresti 6 cafenele The Coffee Shop si una in Sofia, Bulgaria, si ne mandrim cu barista experimentati si premiati la nivel national.

Raporteaza
ID Companie: 3009

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: