Caracteristici:

Detalii Companie:


Prioritățile noastre se concentrează pe respectul reciproc, intervențiile medicale de înaltă calitate și plasarea pacientului în centrul activității.

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2016 din dor de tara si pasiune pentru psihiatrie, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana.

Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice.

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe tratamentul afectiunilor mintale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), plus afectiuni endocrinologice si boli infectioase.

In concluzie, o echipa excelenta si diversa de medici psihiatri si de psihologi/psihoterapeuti complementata de un medic endocrinolog si unul infectionist, ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Raporteaza
ID Companie: 3026

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: