Caracteristici:

Detalii Companie:


Prestige Dental Care este o clinica infiintata pe 3 martie 2014, formata din medici tineri dar cu experienta in domeniul stomatologic. Aceasta clinica a luat nastere din nevoia de a aduce servicii de calitate . Motto-ul nostru este “Un zambet frumos pentru toata lumea”.

    Atat aparatura cat si materialele folosite sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate respectand pe deplin normele Europene de prestare a serviciilor dentare. Dorinta de a oferi un raspuns oricarui tip de nevoie stomatologica ne-a determinat  sa gasim solutii  ce se ridica la standardele internationale  precum si formarea unei echipe pregatite in toate ramurile medicinei dentare si a unor servicii de calitate inalta .

    Pe langa indeplinirea normelor calitative superioare clinica noastra si-a propus crearea unui mediu placut si relaxant pentru pacient prin comunicarea ridicata dintre acesta si doctorul stomatolog precum si prin oferirea unei ambiante prietenoase. Noi credem in formarea unei legaturi ce se afla dincolo de relatia , uneori rece, doctor-pacient prin care acestuia ii sunt explicate pe intelesul sau etapele tratamentului oferit cat si informatiile legate de etapa postoperatorie.

    Prin toate aceste elemente speram sa castigam increderea celor care apeleaza la serviciile noastre si astfel sa asiguram prestigiul acestei clinici.

Raporteaza
ID Companie: 3029

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: