Caracteristici:

Detalii Companie:


Obiectivul clinicii Delta Smile este de a oferi servicii stomatologice la standardele cel mai înalte și de a da pacienților posibilitatea de a dobândi sănătatea orală și zâmbetul pe care și-l doresc.

Considerăm că doar prin pasiune, răbdare și grijă față de pacient putem atinge aceste obiective. Dorim ca relația noastră cu pacienții să fie deschisă, caldă, durabilă, pentru a crea o atmosferă relaxantă, în care lucrăm eficient și cu plăcere. Astfel, pacienții pot elimina frica de stomatolog și pot veni cu plăcere într-un loc unde vor fi întâmpinați cu căldură și vor fi tratați cu grijă.

Credem în educația continuă a medicilor noștri deoarece, doar astfel pacienții vor beneficia de cele mai moderne tehnici de tratament și vor avea garanția rezultatelor excelente, indiferent de complexitatea cazului.

Clinica se află pe Bulevardul Basarabia nr.170-176 ( Complexul Diham ). Clinica DELTA SMILE, locul unde îți vei redobândi sănătatea orală, încrederea și fericirea.

Clinica stomatologica Delta Smile functioneaza cu program prelungit pentru că  știm că durerea nu așteaptă între intervale orare fixe. Echipa de dentiști Delta Smile lucrează zi și noapte pentru a rezolva toate urgențele medicale, de la carii dureroase și plombe căzute, la tratamente complexe, chirurgicale.

 

Pe de altă parte, clinica dentara Delta Smile functioneaza cu program prelungit fiindcă știm că sunteți ocupați și un program orar, oricât de flexibil, nu vă ajută întotdeauna. Echipa noastră vă așteaptă cu un zâmbet ca voi să vă recâștigați zâmbetul!

Raporteaza
ID Companie: 3035

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: