Caracteristici:

Detalii Companie:


Fiecare terapie in parte are magia ei. Fiecare terapie te poate ajuta pe un anumit segment . Este o acceptare inteleapta a faptului ca nimic nu este intamplator, ca fiecare are un timp al sau si ca tot ce exista in noi exista si in afara noastra , ca si tot ceea ce exista dincolo de noi , exista intr-o oarecare masura si in interiorul nostru.
Din cauza ritmului vietii de zi cu zi si a inchistarilor la care suntem supusi, nu simtim intotdeauna semnalele care vin din interior sau din exterior, si care ar putea sa ne ajute sa reflectam la ceea ce se intampla cu noi.

 

Ducand o viata dezechilibrata , mancand neadecvat, cu mintea fluctuanta in tot felul de planuri si idei fantasmagorice, mai devreme sau mai tarziu devenim vulnerabili si fiecare mica “boala” va prinde putere, ajungand sa prinda radacini si sa faca corp comun cu fiinta noastra.
O sanatate perfecta este in legatura cu cresterea spirituala , o adevarata schimbare ce vine din interior , o evolutie personala care va ramane pentru totdeauna in fiinta noastra. Chiar Dumnezeu transforma o inima de piatra intr-o inima de carne. (Ezechiel 11.9 ; 36.26) .

 

Fiecare parte a corpului nostru vibreaza in armonie cu sunetele naturii si , atat timp cat modificarea nu se resimte si la nivelul spiritului , chiar si cea mai sofisticata terapie va ramane insuficienta sau rezultatele vor dura numai o scurta perioada de timp.
Viata este minunata si apreciata atunci cand stim sa o traim pe deplin.

Raporteaza
ID Companie: 3038

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: