Caracteristici:

Detalii Companie:


Time Out Pub redefineste bunul gust in ceea ce priveste barurile din municipiul Roman, stabilind, inca de la inaugurarea din perioada sarbatorilor, un standard greu de atins. Localul este unic din mai multe puncte de vedere si, deja, se dovedeste locul preferat de relaxare pentru romascanii de toate virstele. Clientii sint asteptati de o sala generoasa, cu mese si canapele cochete, un prim spatiu unde se pot delecta alaturi de cei dragi.

 

Atrag atentia, din start, finisajele interioare si numeroasele ceasuri de perete, de toate tipurile, fiecare oprit la o ora anume. Iluminatul este discret, pentru a nu afecta atmosfera de liniste interioara pe care o emana intreg pub-ul. Muzica este permanent de cea mai buna calitate, plasmele imense oferind posibilitatea unor vizionari excelente. Supriza cea mare intervine in momentul intrarii in sala principala, unde a fost amenajat barul.

 

Atmosfera se schimba, clientii fiind intampinati de o lume calda, familiala. Peretii, din caramida aparenta, pardoseala de cea mai buna calitate, mesele "vintage", ornamentele si tablourile de pe pereti creind impresia de intimitate. Un semineu retro troneaza in centru, intregind senzatia de relaxare. Spatiul descrie o curba, spre partea din spate, unde a fost amenajat un alt separeu, cochet, perfect pentru reuniunile de familie sau ale grupurilor de prieteni. Din aceste prime motive, permanent, romascani de toate virstele aleg Time Out Pub pentru petrecerea timpului liber. Clientii sint mereu in siguranta si serviti de personal calificat, foarte amabil cu oricine.

 

Intrarea se face prin zona de sub magazinul Central. Pub-ul este deschis in fiecare zi, de la ora 9 pana la ora 24 sau ultimul client. Clubul pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru organizarea oricaror evenimente festive.

 

Relatii si rezervari pot fi facute la numarul de telefon 0748.78.40.32

Raporteaza
ID Companie: 304

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: