Caracteristici:

Detalii Companie:


Clinica stomatologica Orto Care – Locul unde puteti zambi
Imaginati-va un viitor in care fiecare persoana poate sa zambeasca… Clinica stomatologica Orto Care este locul unde va puteti descoperi surasul. Aici, ne dedicam indeplinirii acestui vis ce poate deveni realitate…
De ce sa alegeti clinica stomatologica Orto Care?
Servicii stomatologice complete
Incepand de la ortodontie si estetica dentara, pana la implantologie sau protetica, oricare ar fi problema semnalata, medicii Orto Care sunt in masura s-o rezolve. La noi, aveti parte de o diagnosticare completa, de terapii personalizate si de un timp de asteptare redus.
Avand in aceeasi clinica stomatologica medici cu mai multe specializari, pentru o diagnosticare corecta si un tratament adecvat, nu veti mai depinde de terte persoane sau de alte structuri medicale. Pentru ca totul se rezolva intr-o unica locatie.

Personal medical specializat
Cea mai buna garantie a serviciilor prestate in clinica stomatologica Orto Care si totodata cartea noastra de vizita, este munca specialistilor. Si nu suntem noi ca o spunem. Dovada stau marturiile pacientilor ce ne-au trecut pragul si care ne confirma afirmatiile.
De la consultatia initiala, urmand cu fazele de tratament si apoi cu vizitele post-operatorii, veti simti abordarea profesionala si in acelasi timp prietenoasa a medicilor dentisti. Din partea acestora veti primi nu doar ajutor profesional, ci si toata atentia.
Pacienti DA, clienti NU
Ne fixam ca obiectiv bunastarea pacientilor, nu bugetul lor. Cine din variate motive ne face o vizita, este considerat un pacient, nu un client. La noi nu conteaza varsta, rasa, sexul, nationalitatea, religia, etnia sau clasa sociala din care provine.
Fiecare masura terapeutica adoptata si fiecare tratament recomandat corespund cadrului clinic general al pacientului si starii de sanatate a cavitatii orale. Totodata, propunerile noastre depind de bugetul de care dispuneti si de asteptarile exprimate.

Raporteaza
ID Companie: 3041

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: