Caracteristici:

Detalii Companie:


Cabinet veterinar Sarmivet a fost deschis la începutul anului 2012, la iniţiativa medicului veterinar, dr. Andrei Căloiu, care a dorit astfel să aducă un plus de valoare în medicina veterinară, contribuind la dezvoltarea acesteia, oferindu-şi toată priceperea si cunoaşterea pentru binele micilor săi pacienţi.

Cunoaștem importanța legăturii dintre animale și oameni  și considerăm că este obligația noastră să întreținem sănătatea animalelor furnizând cele mai bune servicii veterinare. Vrem sa ajutăm ca relaţia dintre oameni și animale să fie cât mai îndelungată și plăcută.

În acest sens, în cadrul cabinetului nostru vă putem oferi servicii de medicină internă, chirurgie, ortopedie, stomatologie, laborator, ecografie veterinară, farmacie veterinară și un mic petshop cu hrană pentru animale, jucării și accesorii.

În cadrul laboratorului propriu de care dispunem putem realiza o gamă largă de analize de laborator, şi anume: biochimie de sânge, hemoleucogramă, analiza urinei şi a sedimentului urinar, analiza gazelor şi electroliţilor din sânge, măsurarea glicemiei. Considerăm că realizarea  analizelor şi a altor investigaţii, sunt necesare în stabilirea unui diagnostic cert şi ne îndrumă către un tratament adecvat

Ortopedia şi neurochirurgia rămân pasiunile domnului doctor Andrei Căloiu care cu profesionalism si devotament a rezolvat unele dintre cele mai complicate cazuri de la fracturi ale membrelor şi ale bazinului până la luxaţii de umăr, genunchi, bazin şi diverse afecţiuni ale coloanei vertebrale.

Indiferent de zilele pe care le avem, bune sau rele, animalele noastre de companie  sunt langa noi, fiind fericite ca ne ofera dragostea lor nemarginita si neconditionata. Cand suntem fericiti si ei sunt fericiti, cand suntem suparati si ei sunt suparati. Tot ceea ce ne cer in schimb este dragoste, compania noastra si un strop de atentie.

Asadar, misiunea noastra este aceea de a oferi servicii veterinare la standarde inalte intr-o maniera blanda, fara durere cu scopul final de a ajuta micutii nostri pacienti sa traiasca o viata lunga, fericita si sanatoasa

Raporteaza
ID Companie: 3056

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: