Caracteristici:

Detalii Companie:


Înființată în 1991, Clinica de oftalmologie Ama Optimex este printre primele clinici private de oftalmologie din România de dupa 1989. Într-o perioadă în care putini se gandeau la o alternativă pentru sistemul public de sănătate, Prof. Amarelia Filip si Dr. Mircea Filip au îndrăznit să își urmeze visul: acela de a fi pionieri in domeniu medicinei private si a dezvolta o institutie modernă, prin introducerea unor tehnici si echipamente medicale de ultimă oră pe piața din Romania, totul în folosul cât mai multor oameni.

Astăzi, clinica tratează anual peste 20.000 de mii de pacienți și efectuează in jur de 3.000 de operații.

Încă de la început, personalul medical s-a axat spre a oferi servicii la standarde cat mai inalte de calitate atât din prisma profesionalismului, cât și a aparaturii. Infiintata din dorinta de a ajuta oamenii si condusa cu responsabilitate, curaj, initiativa si gandire in perspectiva de catre Amarelia Filip, inca de la lansare clinica a ramas lider de piață.

Cu ani in urma, in calitate de student la medicina, Dr. Andrei Filip a activat in clinica, apoi devenind oftalmolog, a adus ceea ce aduce un tanar: mult entuziasm, idei noi si introducerea permanenta de tehnologie de varf.

Clinica de oftalmologie Ama Optimex va pune la dispozitie toata gama de servicii medicale oftalmologice.

Beneficiind de vasta experienta si daruire a domnului Conf. Dr. Mircea FILIP, de o echipa de medici de elita si de tehnica medicala de ultima generatie, la noi gasiti rezolvarea oricarei probleme oftalmologice.

Raporteaza
ID Companie: 3070

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: